Om oss

Hör av dig så pratar vi mer!

Jag som driver Spirit Management Stockholm AB heter Jeannette Eidmann och är doktorand på Handelshögskolan i Stockholm samtidigt som jag arbetar som organisationskonsult.

Jag har en bakgrund som Civilekonom och har arbetat som Finance Manager samt Business Operational Manager Nordic, Benelux & Eastern Europé i ett amerikanskt IT-bolag, varit redovsiningsansvarig i ett dotterbolag till SEB samt revisor. Jag var chef/ledare och ledningruppsmedlem i ca 10 år innan jag skolade om mig och läste en Master in Gestalt in Organization. 2006 bytte jag bana och började jag arbeta som organisationskonsult och har sedan dess arbetat med olika ledarskapsprogram, ledningsgruppsutveckling, personlig utveckling i ledarskap, Executive Coaching mm. 2018 började jag på Handelshögskolans doktorandprogram.

Jag arbetar också för Handelshögskolans Executive Education som Associated Program Director för olika program (Gemensamt Management Program och Hållbart Ledarskap) samt som fakultet i ledarskap i olika program (tex Executive Leadership Program). 

Jag är bra på att lyssna, se helheter och delar, som gör att jag kan förstå olika utmaningar som organisationer, grupper och individer står inför. Med fingertoppskänsla specialdesignar jag tillsammans med kunden utvecklingsinsatser som gör skillnad ”på riktigt”. 

Jag har ett genuint och stort engagemang för det jag jobbar med och går in med hjärtat och ger järnet. Jag vill lyckas uppnå något tillsammans med kunderna. På riktigt. Kvalitet, professionalitet och resultat är viktigt för mig. Jag är också väldigt nyfiken och vill hela tiden utvecklas själv och utveckla nytt tillsammans med kunder. Jag spanar ständigt, vidareutbildar mig inom olika områden och ser mig som organisationskonsult i ständig utveckling.

Jag samarbetar även med andra forskare och konsulter som jag känner väl och som jag vet har samma engagemang, professionalitet och kvalitet. För varje sådant uppdrag samarbetar jag med de konsulter som bäst passar in i det uppdrag och den miljö vi ska jobba i och matchar sedan med de verktyg och metoder som vi tillsammans med kunden identifierar att passa bäst i just detta uppdrag.

Mycket goda referenser finns på alla olika typer av uppdrag!

år
utbildning
2018
PhD Student Stockholm School of Economics
2002-2006
Master Gestalt in Organisations University of Derby/Gestaltakademin
1991-1992
Internationella Relationer Stockholms Universitet
1992-1992
Handelsrätt II Stockholms Universitet
1987-1991
Civilekonom Stockholms Universitet
1983-1986
Naturvetenskap, data Bandhagens Gymnasium

Övriga certifieringar/utbildningar:

år
certifieringar
2017
Certified trainer in Corporate Based Mindfulness Training Potential Project International
2016
Certificate Leadership circle profile The Leadership Circle
2016
Certificate Integrative Enneagram Integrative Enneagram Solutions
2015
Mindfulnessinstruktör Mindfulnesscenter
2013/2014
Certificate in Neuroleadership NeuroLeadership Institue
2013
ICF Certified Coach Leapfrog
2012
Cape Code Model Gestalt International Study Center
2011
GDQ Susan Wheelan, GDQ Assoc.
2009
SLII Blanchard International
2009
OPQ32 SHL
2008
IDI Effectiveness Consultants
2008
Hogan Right Management
2007
Radical Collaboration The Human Element Sweden
2007
Team Management Systems Right Management
2007
Leadership Effectiveness analysis (LEA) Right Management
2007
Certified coach Right Management

Hör av dig

Vi svarar vanligtvis inom 24 h

bilder på kontoret
bilder på kontoret